Історія с. Михайлівки

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:09
Організація відпочинку та дозвілля учнів школи під час зимових канікул
Під час зимових канікул згідно плану у школі були проведені різноманітні заходи. А саме: ігри та розваги навколо ялинки, спортивні змагання на свіжому повітрі різноманітні конкурси та вікторини.
    З метою екологічного, природоохоронного виховання учнів було
організовано екскурсію  в природу,  акції "Допоможи зимуючим птахам", "Збережемо ялинку", брейн-ринг з біології.
Такі заходи, як конкурс знавців рідної мови, усний журнал «Люби і знай свій рідний край», вікторина «Різдвяні звичаї українського народу», сприяли залученню учнів до творчого пізнання культурної спадщини наших нащадків, поглибленню знань про звичаї та обряди рідного краю, вихованню в них почуття гордості та поваги до українського народу, його традицій, діти поповнили свої знання про історію рідного краю, дізнались багато нового і цікавого про її видатних людей.
Також проводилась робота з обдарованими дітьми. Працювали гуртки за інтересами, учні розважались на свіжому повітрі та грали в різноманітні комп'ютерні ігри. Конкурс ерудитів, інтелектуальні ігри «Золоті 12 балів», гра «Поле чудес», вікторина «Зимуючі птахи», пізнавальна гра «Що означає твоє ім’я, конкурс віршів, загадок, малюнків на кращий зимовий пейзаж активізували розумову та пізнавальну діяльність учнів, розширювали кругозір, розвивали їхнє логічне та образне мислення. Не стояла осторонь і профілактична робота щодо запобігання бездоглядності учнів. Було проведено рейд "Канікули", в ході якого відвідано сім'ї, що потребують особливої уваги. Соціальний педагог школи провела для старшокласників психологічну гру «Обережно – конфлікт» та психологічне заняття «Пізнай себе».
Учні відвідали новорічну виставу обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна, творчо обдаровані діти побували на новорічному святі, яке відбулося 3 січня у районному будинку культури. 
Учениця 10 класу Солошенко Юлія 10 січня була учасницею  засідання районної ради старшокласників.
Кращі спортсмени школи брали участь у відкритій першості районної ДЮСШ з фут залу серед юнаків 1997 – 1999 р.н. на приз «Різдвяний кубок», що відбувся на базі Будильського НВК 10 січня 2014 року.






   
Переглядів: 882 | Додав: Olexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту